Те, ПП, назначават навсякъде своите хора. Те нямат политическо семейство

...
 Те, ПП, назначават навсякъде своите хора. Те нямат политическо семейство
Коментари Харесай

Борисов: ПП искат техния Петър Петров да стане шеф на ДАНС и с МВР да правят местни избори

 

" Те, Политическа партия, назначават на всички места своите хора. Те нямат политическо семейство и оферират еврокомисар. Те желаят всичко “, това съобщи през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.


" Разправяме се единствено за постове, кой да стане началник на ДАНС - желаят техния народен представител Петър Петров “, призна той.

" С това държавно управление на Асен Василев би трябвало да влезем в локалните избори - с тяхното Министерство на вътрешните работи, с техните служби, търсят служебна победа на локалните избори. Ние не сме жертвени агнета. Чухте ли опасност в моите думи?, разяснява пред публицисти дейностите на Политическа партия някогашният министър председател.

 

" Нали никой не се съмнява, че ротация няма да има ", разкри оше той. Според Борисов Политическа партия вършат всичко това, " което е в записа " - промяна на фрагменти в министерствата, в организациите, регулаторите и " на всички места назначават свои хора ".

Борисов съобщи, че би трябвало да се подпише съглашение за взаимно ръководство.

" Вчера за първи път се срещнах с Лена Бориславова и разбрах какви са същинските им планове - да ръководят страната еднолично. Това разбрах, не мога да си описвам диалозите “, шокира Борисов с признанието си, че през вчерашния ден се бил видял и срещнал с Лена Бориславова на банкет на посолството на Англия.


" Те сега вършат това, което в запаса - поголовни смени в организациите и министерствата, в този момент желаят и регулаторите. Седем дни им било малко времето, приказвах с Христо Иванов “, продължи той. И призна, че нощес е помолил да му се извади записът от съвещанието на Политическа партия.

Единственият укор към мен, който съм чул, е за какво Иван Гешев толкоз години е бил основен прокурор “, съобщи Бойко Борисов още по значимите политически тематики.

Борисов съобщи, че това, което споделя през днешния ден, било угриженост. И моли към премиера Денков да си стъпи на краката.

 

Кой е Петър Петров?

 

Петър Петров, който влезе в този парламент на мястото на Лена Бориславова, към този момент е бил в 48-ото Народно заседание, а до момента в който Кирил Петков беше министър председател, от януари до август 2022 година е бил консултант в кабинета на Министър ръководителя и секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

Петър Петров е приключил компетентност „ Национална сигурност “ в Академия на Министерство на вътрешните работи, „ Право “ в Югозападен университет „ Неофит Рилски “ – гр. Благоевград и магистратура по „ Бизнес администрация “ в УНСС. Има повече от 17 години опит като чиновник в службите за сигурност. В интервала 2004 – 2008г. е работил в Национална Служба „ Сигурност “ – Министерство на вътрешните работи, а след основаването на Държавна Агенция „ Национална сигурност “ продължава кариерата си там. От 2013г. до началото на 2022г. е заемал редица управителни длъжности в структурата на ДАНС.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР